De trouwfilm

De trouwfilm zorgt ervoor dat je jouw mooiste dag opnieuw beleeft

Er gaat niets boven film

Beelden zorgen ervoor dat je je iets herinnert. Geluid zorgt ervoor dat je er weer bent. Deze combinatie is de kracht van film. Nog meer dan bij een fotoreportage moeten alle beelden naadloos in elkaar passen en ongemerkt elkaar opvolgen. Daarom leggen wij de bruiloft vast met meerdere camera’s en (draadloze) microfoons. Het liefst zonder teveel ingewikkelde tools zodat wij ook interactie kunnen houden met alle aanwezigen.

Omdat wij van origine filmers zijn hebben wij ons snel aangeleerd om mensen op hun gemak te brengen tijdens het filmen. Een bruikbaar shot duurt namelijk wel tot 30 seconden. Deze ervaring en die van het vertellen van verhalen hebben wij meegenomen naar onze fotografie. Maar toch, gaat er niets boven film.

Wat krijg je?

Standaard krijg je alle ruwe filmbeelden die op de bruiloft worden gemaakt. Vervolgens kun je kiezen voor verschillende soorten filmmontages, zoals de standaard trouwfilm, de Same-day edit en de Next-day edit.

Voorbeelden van onze films zijn te bewonderen in ons portfolio.

Trouwfilms

Tijdens de bruiloft worden talloze shots gemaakt die vervolgens als puzzelstukjes in elkaar worden gezet tijdens de montage.

 De trouwfilm maken wij in onze studio. Daar krijg je de film voor het eerst te zien en kun je aangeven wat je graag gewijzigd wil hebben. De Same-day edit monteren wij ter plekke of in de buurt van de trouwlocatie.

Contactgegevens

Studio (bezoekadres)

Steenwijkerstraatweg 78-A

7942 HR  MEPPEL

Postadres

Citroenvlinder 171

7943 RG  MEPPEL

Ga je trouwen?

Vul dan het aanvraagformulier in voor meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Al het laatste nieuws, ideeën, aanbiedingen, leuke projecten kun je op de voet volgen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief

Je ben ingeschreven!

Pin It on Pinterest