Bruidsfotografie

We love to shoot you

Een beeldverhaal

Honderden foto’s vertellen straks het verhaal van jouw bruiloft. Het gaat bij een bruidsreportage niet over die paar geweldige foto’s maar om het totaal van alle beelden. Net zoals één scene geen film maakt, maakt één foto geen bruidsreportage. Ieder verhaal heeft een begin, een midden en een einde. Je wilt de spannende start van de dag zien, het hoogtepunt van de ceremonie herbeleven en de energie voelen van het feest.

In documentaire stijl fotograferen wij jouw bruiloft met veel aandacht voor de informele en spontane momenten. Al die beelden zorgen ervoor dat je keer op keer de dag opnieuw beleeft.

 

Wat krijg je?

De bruidsreportage krijg je digitaal geleverd in hoge resolutie, maar ook ontwerpen wij prachtige en persoonlijke trouwalbums.

Voorbeelden van onze fotografie zijn te bewonderen in onze portfolio en op onze fotoblog.

Trouwalbums

Nadat je de digitale foto’s hebt ontvangen beginnen wij met het ontwerp van het trouwalbum. Voordat deze naar de drukker gaat heb je de mogelijkheid om het ontwerp met ons door te nemen en waar nodig aan te passen.

Je kunt kiezen uit albums in verschillende prijsklassen en ook het aantal pagina’s is flexibel.

Happy Students

{
Donec non iaculis libero. Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor orci convallis. - Rakib Hasan

Gaan jullie trouwen?

Vul het aanvraagformulier in voor meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Al het laatste nieuws, ideeën, aanbiedingen, leuke projecten kun je op de voet volgen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief

Je ben ingeschreven!

Pin It on Pinterest